The Sound Reasons – Walk With My Shadow

The Sound Reasons – Walk With My Shadows

(Groovie, 2018)

Bli med på en tidsreise til USA. Nærmere bestemt sånn ca 1966, og mød LA baserte The Sound Reasons. For bandet ligger så tett opp mot det man bare må anta er forbilder (The Standells, Chocolate Watchband, The Music Machine etc. etc.), at om noen hadde spilt bruddstykker fra denne debutskiva og insistert på at det var et nytt volum i Back From The Grave eller Pebbles er det neimen ikke sikkert bløffen hadde blitt avslørt. For dette er faktisk lyden av 1966 og 2018 på en og samme tid – det er som man nesten blir fylt med håp på vegne av fremtidige generasjoner.

The Sound Reasons, med en killer 7” for noen år tilbake i kofferten på CV’en, leverer her 10 prima snotty 60s-schlagers, all killers no fillers som det så fint heter, fra hissige fuzzere som Make me pay og Scream-Shout, til noget mer moody og groovy saker, hvor Done Talkin er en absolutt høydare av sistnevnte. Alt gjort med den aller største autentisitet, troverdighet og fingerspitzgefühl.

Groovy rytmer som appellerer til primaten i oss alle, kombinert med jangly og krystallklare gitarer utgjør en uimotståelig kombinasjon i Sweet Thang, og er med å sementere antakelsen om at nettopp dette musikalske landskapet The Sound Reasons har funnet det opportunt å operere i, rett og slett er noe av det fineste som finnes. I Window Payne som avslutter det hele havner de litt utpå i det noget mer psykedeliske og utrygge farvann, uten at det på noe som helst vis oppleves som et uheldig krumspring på tampen – fuzz og farfisa funker nemlig til alt!

CEVBOF groover og jangler inn til en klokkeklar 7.5/9.0

Plata hankes her:

https://www.soundflat.de/shop/shop.cfm?artnr=25265&start=0&ba=all&CFID=aea937e1-9ff9-466c-aaa8-69c073d37cb3&CFTOKEN=0