Fræddasbunken 19.11.21

The Sadies – Stop and Start (singel)

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdens beste band. Vox-o-meteret eksploderer.

Brødrene Good er tilbake, og godt er det. Vi vet fint lite om det kommer album eller ei, men vi håper, å herregud så vi håper. Stop and Start er et psykedelisk mesterverk marinert i all den herlige gitarklangen som etterhvert må sies å være signaturen til gjengen fra Toronto. Vi hører hint av The Byrds denne gangen, samtidig som det er umiskjennelig Sadies – en utsøkt melodi, strøkne vokaler, og de briljant fiffige taktskiftene – vi blir helt mo i knærne.  Sjøl til The Sadies å være er dette helt ellevilt spinnvilt sjokkerende bongo bølgepapp rabrarbasprøtt bra – og om dette viser seg å være en representativ smakebit fra et kommende album, blir det meningsløst å kåre noe “Årets album 2022”!