The Low Spirits – Outta sight b/w Evil Eye

The Low Spirits – Outta sight b/w Evil Eye

(Rogue Records, 7″)

Herre fred og frelser så det svinger av Rogue Records om dagen. De pøser på med kvalitetsutgivelse etter kvalitetsutgivesle, og det skal etter sigende komme enda mer gull derfra. Sist ut i rekken av krem er en ny singel fra The Low Spirits, og er det noen som vet å spelle autentisk 60s garage om dagen, så er det pinadø denne gjengen fra Rochester, NY. Foreløpig nøyer de seg med singler, men vi protesterer så absolutt ikkje om de kommer med en fullengder etter hvert, for dette låter bare helt uovertruffent prima vare. Alt klaffer på både a- og b-sida her, og det er saktens ikkje lett å velge en favoritt, så da velger vi vel begge da. Glimrende saker, med den perfekte mix av fuzz, farfisa, hooks og snottyness.