Street Sweeper – Mama I can’t Do No Time

Street Sweeper – Mama I can’t Do No Time

(Digital singel)

Hohoy! Feiende inn fra Melbournes gater kommer Street Sweeper med en singel som bærer bud om særs gode ting. Ja, for vi håper jo at det må være noe album på gang når vi hører denne rakkeren av ei låt. Med et introriff som best beskrives som Real Kids versjonen av Freak Scene med Dinosaur Jr. risikerer australierne fartsbot så snart resten av bandet gjør sitt inntog. Det svinger som pokkern, det oser klassisk rock&roll ethos over hele fjøla, og man føler man har satt seg godt til rette i en tidsmaskin som tar deg rett til 1977, sånn ca. The Real Kids, litt Stiv Bators, litt klassisk Aussierock ala Radio Birdman og i det hele tatt mye annet snacks fra samme tid som oser av powerpop, pubrock, protopounk og annet passende, er malen for Mama I Can’t Do No Time. Har man hørt det før? Absolutt. Gjør det noe? Definitivt ikke!